شرایط حاکم بر جهان و شرایط محیط زیست امروزه صرفه جویی در مصرف انرژی و بهینه مصرف کردن ضرورتی اجتناب ناپذیر است. به عبارتی یک باید است نه انتخاب.
اگر با ضریب و شتاب فعلی اقدام به مصرف انرژی های فسیلی و مواد معدنی نمائیم؛ نفت و گاز بیشتر از ۵۰ سال دوام نخواهد داشت، ذغال سنگ تا حداکثر ۱۰۰ سال تمام خواهد شد و مواد معدنی، مس، آلومینیوم ، روی و قلع تا ۲۰ سال دیگر به اتمام خواهد رسید.
پیامد مصرف بی رویه از این منابع علاوه بر اتمام سریع، آلودگی زیاد محیط زیست را نیز در پی خواهد داشت که برای سلامت نسل بشر تهدید جدی خواهد بود و از طرفی به خاطر ایجاد گازهای گلخانه ای حاصل از مصرف بی رویه سوخت های فسیلی تغییرات دمایی و آب و هوایی ایجاد شده نیز تهدید دیگری است که با آن مواجه خواهیم بود.
تهویه مطبوع مخصوصاً تهویه مطبوع مرکزی در ساختمان های مسکونی ، اداری و تجاری که ۶۰% مصرف انرژی ساختمان را به خود اختصاص می دهد از جمله مسائل چالشی برای صنعت تهویه مطبوع و سرمایش به حساب می آید که باید در جهت کنترل و کاهش مصرف و صرفه جویی واقعی انرژی آن راهی یافت.
شرکت تهویه نیا به عنوان نماینده رسمی شرکت گری در ایران که همواره در جهت راه های کاهش مصرف انرژی در سیستم تهویه مطبوع بوده است اخیراً به کمک شرکت گری موفق به ارائه اولین چیلر سانتریفیوژ DC اینورتر با ضریب عملکرد بالا و امکان کارکردن، با صفحات خورشیدی PV با تکنیک اتصال مستقیم (Direct driven’s) گردیده است که امروزه به عنوان راه حلی برای صرفه جویی انرژی تهویه مطبوع مرکزی با استفاده از انرژی تجدید پذیر و پاک خورشید و مدیریت هوشمند چیلر مطرح است.
از این روش یعنی اتصال مستقیم صفحات خورشیدی به چیلرهای DC اینورتر و همچنین سیستم های GMV5 (دستگاه سرمایش مرکزی از نوع VRF گری) می توان در ساختمان ها بهره برد.
برای به کار گیری صفحات PV با چیلر سانتریفیوژ و سیستم های VRF از ۵ تکنولوژی پیشرفته استفاده شده است.
پنج تکنولوژی اصلی به کار رفته در این سیستم عبارت است از:
۱-Direct ,Driven, Tech: تکنولوژی راه اندازی چیلر و GMV5 مستقیماً توسط و لتاژ DC صفحات خورشیدی
در این روش به لحاظ کاهش تجهیزات تبدیل کننده DC به AC هم در هزینه های تجهیزات، هم فضای نصب و هم ۶ تا ۸ درصد انرژی مصرفی به خاطر عدم تلفات انرژی در مبدل ها صرفه جویی خواهد شد.
۲-MPPT-Tech: تکنیک تشخیص بالاترین نقطه در ولتاژ تولیدی PV
در این روش استابلیزر حذف می شود و استفاده از برق PV در الویت اول قرار میگیرد و از حداکثر برق تولید شده (۹۹ %) آن استفاده می شود.
۳-PAWM-Tech: تکنیک تقویت پالس و مدولاسیون دامنه .
الف: این روش باعث عکس العمل سریع به تغییرات ولتاژ PV می شود که نتیجه آن ایجاد نیروی لازم برای کار کمپرسور چیلر و GMV5 می باشد.
ب: تشخیص و کنترل و تطبیق اتوماتیک کمپرسور با شرایط کار
ج: تضمین کار چیلر و GMV5 بصورت ثابت و پیوسته و قابل اطمینان
۴-Power integrated management –Tech : تکنیک مدیریت یکپارچه قدرت
الف: مدیریت هوشمند قدرت (نیروی محرکه)
ب: آنالیز رابطه بین بار AC چیلر و تابش خورشید و تنظیم و کنترل فعالیت اصلی دستگاه به صورت اتوماتیک
ج: اصلاح درصد مصرف انرژی خورشیدی (PV)
۵-Ternary communication –Tech : تکنیک ارتباط و مدیریت سه بخش اصلی
ارتباط سه بخش ولتاژ صفحات خورشید (PV) با چیلر سانتریفیوژ یا GMV برق شبکه سراسری با همدیگر ایجاد و مدیریت می گردد. لذا کمتر از ۱۰ میلی ثانیه طول خواهد کشید تا چیلر بین یکی از ۵ حالت ممکن سوئیچ و کار کند.
این سیستم به صورت اتوماتیک در ۵ حالت زیر می تواند کار کند:
۱-فقط با استفاده از برق PV )خورشیدی(
۲-فقط با استفاده از برق AC شبکه شهری
۳-وقتی که برق تولیدی توسط PV بیشتر از مصرف چیلر است که مازاد مصرف به شبکه سراسری یا در مصارف دیگر منتقل می شود.
۴-وقتی تولید برق توسط PV کمتر از برق مصرفی توسط چیلراست که در این حالت کمبود توسط برق شهر تامین می گردد.
۵-حالت خاموش بودن چیلر و انتقال برق به شبکه برق سراسری برای فروش
انتقال هر یک از حالات بالا به دیگری در کمتر از ۱۰ میلی ثانیه انجام می شودکه برای چیلر قابل تشخیص نیست.
در رابطه با تولید برق توسط PV و مصرف برق توسط چیلر، دستگاه می تواند بین ۵ حالت ذکر شده سوئیچ کند و این تکنیک کمک می کنند که ضمن ثبات کار و بدون نوسان چیلر، استفاده از برق تولید PV به صورت ماکزیمم باقی بماند.
مدیریت:09174935800- 00 091773758
آدرس:شعبه1-چهارراه هوابرد به سمت چهارراه سرباز,بعد از ساختمان بهزیستی,ساختمان نبش کوچه, طبقه 2 واحد 4
شعبه2-بلوار صنایع,بعد از شهرک آرین به سمت گلستان,روبه رو شیمی گیاه بعد از کوچه 28 دکتر حسابی نبش کوچه 28/1